Hét blokje om te bezoeken!

17-07-2017 - Oldenzaal

In april en mei van dit jaar is het eerste pilotproject voor het concept ‘Blokje Om’ gedraaid. Inmiddels zijn deze woningen helemaal klaar en zijn de bewoners na een korte ‘woonvakantie’weer teruggekeerd naar hun gloednieuwe woning op precies dezelfde plek.

 

Het concept

Het proces is zo uitgedacht om binnen 20 dagen de oude woning te slopen én de nieuwe weer op te bouwen. Het gaat om een slimme precisie-aanpak, waarbij met behulp van lichte elementen, blokjes geschakelde woningen in een zéér korte tijd opnieuw kunnen worden gebouwd. Het belangrijkste; de overlast voor de bewoners en de buurt wordt tot een minimum beperkt.

 

Modelwoning ingericht

Om de ervaring van de pilot te delen is één van de woningen ingericht als modelwoning. Deze woning is op afspraak te bezoeken. Op deze manier is het eindresultaat te beoordelen en kan de bezoeker meer te weten komen over de pilot en alle keuzemogelijkheden op het gebied van proces, product en energie.

 

Ik wil het wel zien!

Maak dan een afspraak door contact op te nemen met Leon Scholten (blokjeom@duravermeer.nl / (074) 255 02 55) of uw contactpersoon bij Dura Vermeer.